КОШАРКАШИ АПАТИНА НАСТАВЉАЈУ БОРБУ ЗА ТРОН! ЋОПИЋ: ЦИЉ ЈЕ ПЛАСМАН У ВИШИ РАНГ

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Након зимске паузе, наредног викенда ће бити настављено такмичење у Другој кошаркашкој регионалној лиги север, где нашу општину представља Кошаркашки клуб “Апатин”. Апатинци су презимили на другој позицији табеле групе Б, а према речима тренера Далибора Ћопића, екипа није ни престајала са радом и тренинзима, доведена су и појачања, све то како би се остварио циљ зацртан на почетку сезоне, а то је пласман у виши ранг.

-Сениори Кошаркашког клуба “Апатин” настављају поход на улазак у виши ранг. Сви момци су и током читаве зимске паузе напорно радили, имајући у виду да предах у првенству нисмо користили да би се одморили, већ смо у складу са нашим циљевима, а то је пласман у виши ранг, посвећено тренирали. Екипа се у овом прелазном року додатно појачала. Дошли су Владимир Вукићевић из Куле, Лазар Малешевић из Бачке Паланке и Стефа Бијелић из Суботице, који је у дресу баскет репрезентације Србије 3×3 до 18 година наступао на Европским првенствима. Атмосфера у клубу је одлична, играчи су здрави и мислим да у наставку сезоне можемо да остваримо све што смо зацртали. Иде нам на руку што све битне утакмице против главних конкурената за прво место играмо на свом терену, па овим путем позивам све Апатинце да нам пруже подршку тако што ће нас бодрити са трибина, поручио је Ћопић.

Прва од три битне утакмице за КК “Апатин” ће бити одиграна у суботу, 04. фебруара 2023. године од 19 часова у апатинској спортској хали, а противник је екипа “Велика Кикинда” коју су Апатинци у првом делу првенства тесно победили као гости.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *