СРЕТЕН ВИЛОТИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ НА МЕСТО ТРЕНЕРА “БРАТСТВА”

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Од среде Сретен Јеле Вилотић није више тренер Братства 1946. Наиме, он је поднео оставку на место шефа стручног штаба и како наводи из приватних разлога.

-Време проведено у Братству 1946 је период који ћу дуго памтити. Сматрам да смо добро радили и да је тај рад пропраћен успешним резултатима. Оставку сам поднео из приватних разлога и растали смо се у једној пријатељској атмосфери. Верујем да ће клуб наставити са успешним резултатима и да ће на крају сезоне бити на врху табеле Српске лиге Војводина, каже сада већ бивши тренер Братства 1946 Сретен Вилотић.

Управа клуба брзо је реаговала, па је на место првог тренера поставила Животу Гавриловића досадашњег Вилотићевог заменика, који је у више наврата обављао ту функцију.

-Гавриловић је дуго у клубу и упознат је са комплетном ситуацијом, као и са каквим играчким кадром располажемо. Верујемо да ће успешно водити екипу јер му то није први пут да преузима улогу првог тренера. Припреме су у пуном јеку и немамо времена за било какве експерименте, истиче секретар ФК Братство 1946 Игор Наранчић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *