СПИСАК РАДЊИ У КОЈИМА СТАРИЈИ ОД 65 ГОДИНА У НЕДЕЉУ МОГУ ДА КУПУЈУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Министарство трговине, туризма и телекомуникација објавило је списак 829 трговинских објеката који су предвиђене за рад недељом од 3.00 до 8.00, а у којима ће моћи да се снабдевају старији грађани од 65 година, PerSu маркет Српских Владара 67 и Сомборска 9 у Апатину, и Главна 30 у Свилојеву. Lidl Димитрија Туцовића 56, Idea Бранка Радичевића бб и Univerexport Димитрија Туцовића бб, сви у Апатину.

Kомплетан списак трговинских објектата у целој Србији, са тачним адресам прочитајте ОВДЕ.

Подсетимо, након проглашења ванредног стања, али и увођења својеврсног полицијског часа од 17.00 до 5.00, свим лицима старијим од 65 година током целог дана је забрањен излазак из њихових домова.

Њима су претходних дана у помоћ прискакали чланови породица, комшије, волонтери организовани по општинама, како не би морали да излазе из својих домова и излажу се ризику да буду заражени корона вирусом.

Међутим, како би се изашло у сусрет нашим старијим грађанима, одлучено је да се у недељу, у раним јутарњим сатима, организује отварање великог броја трговинских објеката који ће бити намењени само за њих, у периоду од 3.00 до 8.00 ујутро.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.