СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА КАЗНИЛА 694 ВОЗАЧА

APATIN HRONIKA VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, у оквиру међународне акције појачане контроле саобраћаја усмерене на откривање прекорачења брзине, од 21. до 27. марта, преконтролисали су 917 возача, од којих је 694 санкционисано због непоштовања саобраћајних прописа.

Највише возача, њих 477, санкционисано је због прекорачења брзине, међу којима је 171 возач возио брзином већом од дозвољене у зони пешачког прелаза, док је 94 учесника у саобраћају санкционисано због некоришћења сигурносног појаса.

Из саобраћаја је искључено укупно 27 возача, од којих је 22 управљао возилом под дејством алкохола, а један од њих возио је са 2,13 промила алкохола у организму.

Такође, полиција је из саобраћаја искључила троје возача са пробном возачком дозволом и двоје који су управљали возилом без одговарајуће категорије.

Апелујемо на возаче да буду одговорни према себи и другима, да поштују ограничење брзине, да не управљају возилом под дејством алкохола и користе сигурносни појас.

Такође, апелујемо и на све остале учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе, јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *