ПРИГРЕВАЧКИ ШАХ КЛУБ ОРГАНИЗОВАО МЕМОРИЈАЛ У ЧАСТ ЈОВЕ ОСТОЈИЋА И БРАНИСЛАВА РИСТОВСКОГ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У Пригревици је 27. марта 2022. године одржан Меморијални турнир посвећен оснивачима и председницима Пригревачког шах клуба Јови Остојићу и Браниславу Ристовском, који је окупио 14 играча Пригревачког и Апатинског клуба.

Победник турнира са седам освојених бодова је Александар Остојић, члан Пригревачког шах клуба, син Јове Остојића, оснивача овог клуба. Награду му је уручила Дејана Ристовски, ћерка Бранислава Ристовског.

Друго место са освојених 6,5 поена заузео је Бранко Ћопић из Апатина, а треће са по шест бодова су поделили Жељко Андабака и Милан Рогановић. Андреј Стојановић и Ђуро Здјелар су освојили по 5,5 бодова.

-Захваљујем се свим играчима који су се одазвали овом лепом догађају, да се са пијететом сетимо оних који су заслужни за оснивање и очување клуба, који за наредни период има велике амбиције што се тиче резултатског успеха. Захваљујем се на помоћи општини Апатин и Спортском савезу општине Апатин, који су препознали овај догађај као такмичење од посебног значаја за нашу општину, а план је да овај турнир прерасте у традицију, рекао је Бојан Томашевић, председник Пригревачког шах клуба.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *