СНС- СТОП НАСИЉУ И ШИРЕЊУ МРЖЊЕ

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Одборници владајуће коалиције у Скупштини општине Апатин окупили су се данас у скупштинској сали са намером да дају подршку својим колегама широм Србије, као и посланицима парламента Републике Србије а са циљем спречавања урушавања институција, ширења мржње, насиља и нетрпељивости које виђамо на улицама Србије.

Власт, како у нашој општини, тако и на другим нивоима, изабрана је вољом грађана на изборима. Ти избори су показали да огромна већина грађана даје подршку политици коју води Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем. Овим путем желимо да поручимо да су неки наредни избори, а не улица, начин да се обезбеди већина у скупштинама и на тај начин врши власт. Било какви насилни упади у државне институције представљају покушај прекрајања воље народа и кршење уставног поретка Републике Србије и ми их као одборници Скупштине општине Апатин нећемо дозволити.

 Схватамо озбиљност ситуације у читавој земљи и спремни смо да заштитимо институције у којима представљамо грађане који су нас изабрали. Србија је, као што је јучерашњи скуп у Новом Саду показао, земља у којој већину чине пристојни и часни људи, спремни да марљиво раде за добробит својих породица, градова и државе. Мањина која сматра да има право да насиљем, увредама и претњама малтретира већину грађана Србије имаће прилику да покаже своју реалну величину на неким наредним изборима. До тада, позивамо институције Републике Србије да учине све што је у њиховој надлежности и спрече насилне акте у режији бахатих и осионих опозиционих функционера, којих смо свакодневно сведоци.  

ОО СНС Апати

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.