POTVRĐENO- KREĆU APATINSKE SENIOR KARTICE

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Za više od 6900 registrovanih penzionera sa teritorije opštine Apatin, lokalna samouprava je pokrenula projekat „SENIOR“ kartice, identifikacije koja će biti izdavana na zahtev penzionera a koja će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti u smislu kupovine proizvoda i plaćanje usluga privrednim subjektima i preduzetnicima sa teritorije opštine Apatin.

Poziv penzionerima da se prijave za apatinsku senior karticu uputila je predsednica Skupštine opštine Apatin, Nika Petrović.

Petrovićeva je izjavila da apatinski penzioneri mogu od 15. maja podneti zahtev za izdavanje kartice u prostorijama Udruženja penzionera u Dunavskoj ulici utorkom i petkom od 9 do 12 sati ili ostalim radnim danima u kancelariji opštinske uprave Apatin broj 33. Popusti koje im donosi apatinska senior kartica se kreću od od 3 do 20% a penzioneri će uz karticu za koju se prijave dobiti i tačan spisak sa svim benefitima koje su im apatinski privatni preduzetnici i privrednici obezbedili, objasnila je predsednica skupštine.

Ona je izrazila zadovoljstvo velikim odzivom privrednika u ovom projektu, te pozvala i druge da učestvuju u njemu.

-U prvoj fazi projekta, apatinski penzioneri koji se prijave i dobiju apatinsku senior karticu, moći će da ostvare popuste u sledećim maloprodajnim objektima: medicinska laboratorija- Jugolab, apoteka Galen farm, stomatološka ordinacija Dental studio, očna kuća Rašeta, prodavnica Elbrako, mesara Rakić, Taksi prevoz Raša, Apatinski Potrčko, Cvećara Bonsai, prodavnica auto delova CIAK, Tesla, poljoprivredna apoteka Poljomarket, Bio Pinćir i vulkanizerska radnja Tip Top, istakla je Nika Petrović i dodala da svaki privrednik sa teritorije opštine Apatin koji bi želeo da omogući određeni benefit penzionerima u svojoj prodavnici podnese prijavu u zgradi opštinske uprave u kancelariji broj 33.

Prema njenim rečima, nakon što se sakupe prijave u naredne 3 nedelje, kartice će biti uručene za sve penzionere koji su podneli zahtev za njih, a prodavnice koje su partneri projekta dobiće nalepnice koje će stajati na ulaznim vratima. Od tog trenutka će moći da krene i sama realizacija u smislu ostvarivanja pogodnosti.