SNIMANJE SPOTA APATINSKE PIVARE

APATIN DRUŠTVO FOTO IZBOR IZ ŠTAMPE SRBIJA VESTI ZANIMLJIVOSTI

Kako izgleda kada se stanovnici jednog grada vrate dva i po veka unazad? Meštani Apatina znaju odgovor, jer je sredinom marta u ovom gradu snimljen spot za novu kampanju Jelen Piva, brenda broj 1 Apatinske pivare.

Dame u kostimima, simpatične brke pivari i ugledna gospoda vratili su Apatince u istorijski period od pre dva i po veka, šetajući korzoom. Stara kola sa ogromnom bačvom piva parkirala su se ispred zgrade opštine, dok su snimatelji, kostimografi i rasvetljivači užurbano radili.

Jelen Pivo odaje počast precima naših sugrađana, ljudima koji su od Apatinske pivare napravili ono što je ona danas – najuspešniji domaći proizvođač piva.

Zahvaljujući njima, tradicija duga dva i po veka se nastavlja. Njihova strast i posvećenost, koju su nasledile naredne generacije apatinskih pivara, zaslužni su za prepoznatljivi kvalitet Jelen Piva. „Vremeplov“ koji je Apatincima priredilo snimanje novog spota, nastoji da pokaže da svaki potrošeni minut donosi jasnu sliku o tome šta znači raditi strastveno svoj  posao i da svi koji znaju da cene prave vrednosti i posle dva i po veka – umeju da prepoznaju kvalitet.

Spot je sniman na autentičnim lokacijama širom grada, ali i u samoj Apatinskoj pivari – najstarijoj aktivnoj pivari u Srbiji. Na ovaj način, Jelen pivo šalje poruku čitavoj zemlji iz svog „rodnog“ mesta – Apatina. Odajući počast tradiciji, Jelen pivo slavi budućnost i ponosno podseća sve ljubitelje Jelen piva na ljude koji svojim trudom i znanjem čuvaju kvalitet već dva i po veka.

JELEN PIVO 2

JELEN PIVO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *