SAJAM RAKIJE U SUBOTU, GOST NAŠEG RADIJA RADIVOJ SEKULIĆ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Povodom sajma rakije, koji će se održati u subotu 24. oktobra 2015. godine u Sokolskom domu u Somboru , naš radio je posetio Radivoj Sekulić predstavnik udruženje malih proizvođača rakije “Zlatna Jabuka” iz Sombora koje je organizator ove manifestacije. Udruženje ima za cilj da okupi sve proizvođače voća iz okoline koji proizvode rakiju.

Nezavisna komisija će oćenjivati svaku rakiju koja bude prijavljena, a za najbolje tri rakije spremljene su medalje i pehari. Uzorci rakija od jedne litre se mogu predati 20. i 21. oktobra od 13 do 19 sati kod Radivoja Sekulića, kotizacija je 500 dinara a više infomacija možete dobiti putem telefona 063/50-33-51.

Sajam će se održati 23. i 24. oktobra u Sokolskom domu u Somboru. Izlagaće se domaća rakija, a ocenjivaće je stručni žiri.Mogu da učestvuju sve vrste voćnih rakija a za sve posetioce će biti obezbeđena besplatna degustacija , kao i predavanje o načinu proizvodnje rakije.Više detalja u vezi ove manifestacije  možete čuti u informativnim emisijama Dunav radija.

Prva izložba je održana 2014 godina , a kako je to tada izgledalo možete pogledati u linku OVDE.