РАДИКАЛИ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ

APATIN POLITIKA SOMBOR VESTI

Сечењем колача у седишту странке, Општински одбор Српске радикалне странке обележило је данас своју славу, Света Три Јерарха.

Славки колач је освештао апатински свештеник Младен Глушац, а овогодишњи кум славе Јован Радаковић предао је кумство Зорану Врућану. Присутне је поздравио покрајински посланик и председник ОО СРС-а Александар Смиљанић који је говорио о припремама за предстојеће парламентарне изборе.

-Славу обележавамо у предвечерје ванредних парламентарних и председничких избора, а стратешки циљ српских радикала је повратак у Народну скупштину Републике Србије. Свима је јасно и евидентно да скупштина не може да функционише на овај начин, да буде право представништво грађана, уколико се у њој не налазе српски радикали. Тако је било деценијама уназад, тако ће бити и у наредном периоду. Општински одбор Српске радикалне странке је у пуном капацитету спреман за наредне изборе, а у овом случају искрено се надам да ћемо 3.априла са једним озбиљним бројем посланика ући у републички парламент, поручио је Смиљанић.

Обележавању славе су поред чланова и симпатизера СРС-а, присуствовали и представници Јединствене Србије, Демократске странке, као и чланови Демократске странке Србије.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *