ПРОДУЖЕНА МЕРА ЗАБРАНЕ ЈАВНИХ ОKУПЉАЊА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Штаб за ванредне ситуације општине Апатин саопштио је данас да продужава забрану одржавања јавних манифестација због пандемије корона вируса. Ова одлука посебно се односи на предстојеће сеоске славе (Kирбаји) и друге туристичке манифестације које се традиционално одржавају у општини Апатин током августа.
-Ова мера има за циљ да спречи окупљања како бисмо онемогућили ширење вируса који је захватио целу планету. Нажалост, поред отказивања најмасовнијих манифестација у нашој општини, „Рибарских вечери“ и „Личке олимпијаде“, као и осталих попут „Петровданских дана“, свилојевачког „Чаробног пасуља“, „Пилећијада“ у Сонти, „Дир анд бир фестивала“, „Дана младих“, ове године неће бити одржано ни традиционално обележавање Kирбаја у насељеним местима наше општине.
-Kако би се донете мере поштовале, инспекцијске службе ће наредних дана обилазити сва насељена места општине Апатин, стоји у саопштењу достављеном апатинским медијима.

3 thoughts on “ПРОДУЖЕНА МЕРА ЗАБРАНЕ ЈАВНИХ ОKУПЉАЊА

  1. kako mogu deca iz beograda da dolaze u tehnicku skolu sa domom ucenika karatisti i odbojkasi iz beograda i okoline sada petnaestog u mesecu takozvani letnji kamp ko o tome vodi racuna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.