ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА ОСНОВАЦА ПОВОДОМ 8. МАРТА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Поводом 8. марта, Дана жена, ученици ОШ „Жарко Зрењанин“ из Апатина организовали су у центру града изложбу радова, а која је била и продајног карактера.

Предивне и изузетно лепо израђене рукотворине могле су се као поклон дамама купити по веома приступачним ценама, а мали предузетници били су више него задовољни продајом.

Деца која су узела учешће у овом пројекту су три оделења првог и једно оделење четвртог разреда, учитељица Снежане Панковић, Руже Ванић, Силване Штулић и Вере Пинћир.

-У првом разреду основне школе имамо пројектну наставу, у оквиру које смо направили ову продајну изложбу, као ,,мали предузетници“. У изради рукотворина учешће су, осим деце, узели и родитељи, а све ово у оквиру заједничких радионица које смо одржавали у школи. Нешто од радова деца и сама радила на часовима и данас можемо видети продукт свега тога, рекла је учитељица Вера Пинћир.

Према речима учитељице Пинћир, део средстава која се прикупе биће утрошена на куповину лопти за физичко, док ће остатак новца уложити у ,,Ускршњи вашар“, а који им такође предстоји у оквиру пројетне наставе.

Своју подршку младим Апатинцима дали су и председник општине Апатин, Милан Шкрбић, као и начелник Општинске управе Недељко Вученовић који су пазарили код апатинских основаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.