PRIJEM ZLATNIH MAŽORETKINJA U OPŠTINI APATIN

APATIN SPORT VESTI

Večeras je u velikoj Sali SO Apatin održan prijem za devojčice iz KUD „Mažoret“ koje su na nedavno održanom 19. evropskom prvenstvu osvojile zlatnu medalju u kategoriji kadeti, disciplina mace (mejs).

Devojčice, njihovog trenera Valentinu Zvonar i predsednika KUD-a Adama Vidakovića ispred lokalne samouprave pozdravili su pomoćnik predsednika opštine za investicije Jevto Milojević i zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać. Oni su se mažeretkinjama zahvalili što su na ovako lep način predstavljali našu opštinu i poželeli im puno sreće i uspeha u daljem radu.

Pomoćnik predsednika opštine za nacionalne manjine David Nađ i sekretar SO Apatin Marko Đumić, devojčicama i njihovom treneru uručili su bukete cveća, a od opštine Apatin kao znak priznanja za uspeh koji su ostvarile, mažoretkinje će provesti vikend na Fruškoj gori.

MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (2) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (3) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (4) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (5) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (6) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (7) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (8) MAZORET SONTA, PRIJEM U OPSTINI, KUD MAZORET SONTA (9)