APATINSKI RADIKALI OBELEŽILI STRANAČKU SLAVU TRI JERARHA

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke obeležio je danas stranačku slavu Sveta Tri Jerarha – Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog.

Lomljenje slavskog kolača obavljeno je u stranačkim prostorijama uz prisustvo visokih stranačkih funkcionera, aktivista i brojnih gostiju.

Ovogodišnji kum slave bio je Milan Pavković koji je kumstvo predao Miloradu Mrđi. Pavković se čestitajući slavu zahvalio sveštenicima Željku Vasiću i Mladenu Glušcu koji su obavili verski obred i podsetio prisutne da je SRS stranka sa korenima koje sa velikom pažnjom i neguje.

Predsednik Opštinskog odbora SRS-a Aleksandar Smiljanić je istakao da ovaj opštinski odbor obeležava stranačku slavu 28 godina. On je izrazio nadu da će radikali na predstojećim beogradskim izborima ostvariti dobar rezultat kako bi imali svoje predstavnike u beogradskoj skupštini.

Pored stranačkih funkcionera, obeležavanju slave Srpske radikalne stranke prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, predsednica Skupštine opštine Apatin, Nika Petrović i sekretar Marko Đumić kao i predstavnici većine političkih stranaka iz opštine Apatin.