PRIGREVAČKI DEČACI SE PLASIRALI U SUPER LIGU

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Dečaci 2004. godište i mlađi (M – 12) u subotu 26. novembra 2016. kod kuće su odigrali poslednje kolo Lige mlađih kategorija Vojvodine, od tri utakmice, ostvarili su sve tri pobede i plasirali se u Super ligu sa prve pozicije na tabeli.

Savladali su MRK Somborelektro iz Sombora 15:6 (6:1), zatim RK BSK 2012 iz Bačkog Brestovca 19:13 (13:6) a potom i komšije iz RK Apatin 14:7 (7:5). Sad sledi pauza do kraja januara, a onda mališane iz Prigrevice očekuje uzbudljivo proleće.

Super ligu čini osam najboljih ekipa u Vojvodini a protivnici dečacima iz Prigrevice biće: RK Crvenka iz Crvenke, RK Subotica Unit iz Subotice, RK Potisje – Pleteks iz Ade, RK Vrbas iz Vrbasa, RK Mladost TSK iz Bačkog Jarka, RK Vojvodina iz Novog Sada i RK Jabuka iz Jabuke. Prva četiri na tabeli će se plasirati na državno prvenstvo.

-Pred nama je mesec ipo dana pauze koju ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo do početka Super lige. Dečaci su zadovoljni i jedva čekaju nastavak prvenstva, što me veoma raduje.-izjavila je Milka Nikšić trener rukometaša Prigrevice.