NAJAVE FUDBALSKIH UTAKMICA TIMOVA IZ OPŠTINE APATIN

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

OFK Mladost Apa će u subotu 14. maja 2016. godine otputovati u Bečej na meč sa istoimenom ekipom. Biće to velika provera za izabranike Sretena Vilotića i pokazatelj koliko ova ekipa zaista može. Meč između Bečeja i Mladosti počinje u 16 sati i 30 minuta.

Istog dana i drugi predstavnik opštine Apatin u Bačkoj zoni, prigrevačko Bratstvo, će na svom terenu dočekati ekipu ŽAK iz Sombora. Teoretski od titule Bratstvo deli samo 5 bodova iz isto toliko preostalih mečeva. Utakmica Bratstvo – ŽAK igra se na stadionu u Prigrevici sa početkom od 16 sati i 30 minuta.

I Svilojevački Terekveš će svoj meč odigrati u subotu, a protivnik će biti ekipa Poleta iz Karavukova. Meč između Poleta i Terekveša igra se u Karavukovu sa početkom od 17 sati.

Timovi iz Međuopštinske lige svoje utakmice igraju u nedelju 15. maja 2016. godine. Dinamo iz Sonte će na svom terenu dočekati ekipu Aleksa Šantić, Partizan iz Kupusine gostuje u Bačkom Monoštoru kod ekipe Dunav, dok će Jedinstvo sa Ribareva na put u Telečku. Svi mečevi počinju od 17 sati.