PREDIZBORNI SKUP SRPSKE RADIKALNE STRANKE

APATIN POLITIKA SRBIJA VESTI

Srpska radikalna stranka na čijoj listi su i predstavnici Obraza i Srpskog nacionalnog pokreta “Naši”,organizovala je danas u Apatinu predizborni skup u kampanji za parlamentarne izbore pod  sloganom “I Kosovo i Rusija”. Skupu su pored opštinskog rukovodstva ove stranke  prisustvovali Nemanja Šarović zamenik predsednika SRS-a, Mladen obradović predsednik pokreta “Srpski obraz” i Ivan Ivanović vođa pokreta “Naši”.

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović, rekao je danas da je za razliku od drugih koalicija jedina SRS formirala patriotski front u borbi protiv prozapadnih stranaka.

-Stranke koje već 14 godina slepo izvršavaju sve naloge koji im dolaze sa zapada dovele su do toga da imamo više od million nezaposlenih, opljačkanu privredu i sve teži život naroda.Svedoci smo da nijedna afera nije razrešena, aflatoksin u mleku, informacije koje svakodnevno cure iz policije, svaki od problema samo je guran pod tepih.Pokušavaju da ubede građane kako su oni neka opozicija kao da nikad nisu bili na vlasti.Jedini rezultat sadašnje vlasti je potpisivanje Briselskog sporazuma , onaj kojim se odričemo KIM, a posle Kosova lako će to ponoviti sa Raškom, Sandžakom i Vojvodinom rekao je Šarović.

Nemanja Šarović je dodao da ova koalicija nastupa sa parolom “I Kosovo I Rusija”jer su svesni    gde je Srbiju dovela proevropska politika.-Postoje ljudi koji ne duguju ni Evropi ni tajkunima a oni se nalaze na listi SRS- rekao je on.

Mladen Obradović  je  u ime Srpske radikalne stranke, Obraza i SNP Naši poručio okupljenima da ova koalicija neće odustati od borbe za srpske nacionalne interese te da Srbi konačno imaju mogućnost da izaberu svoje predstavnike u republičkoj skupštini.

Ivanović je dodao da ovaj patriotski front vidi put obnove Srpske državotvornosti  sa nekim npvim rešenjima i idejama  , prema njegovim rečima to su  učlanjenje Srbije u Evroazijsku uniju  i dublja saradnja sa Ruskom Federacijom.

Nakon njihovog obraćanja, okupljeni su krenuli u šetnju glavnom ulicom.
Šetnja, koje je završena ispred prostorija stranke SRS, protekla je bez ikakvih incidenata.

Radikali , predizborni skup 6 Apatin,2014 Radikali , predizborni skup 5 Apatin,2014 Radikali , predizborni skup 4 Apatin,2014 Radikali , predizborni skup 3 Apatin,2014

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *