ZORANA MIHAJLOVIĆ -BORBA PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE , BORBA ZA SVAKO RADNO MESTO

APATIN POLITIKA SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Potpredsednica SNS-a prof. dr Zorana Mihajlović  izjavila je danas u Apatinu da  ova stranka neće prestati sa borbom protiv kriminala, korupcije i borbom za nova radna mesta.Mihajlovićeva je pozvala građane Apatina i drugih gradova u Srbiji da na predstojećim parlamentarnim izborima pruže podršku SNS-u.

-Oni koji su krali državu,  moraju da budu u zatvoru i protiv njih moraju da budu podignute optužnice, oni koji žele pošteno da žive od svog rada  treba da budu ti koji će voditi Srbiju napred, pokazali smo predhodnih 18 meseci da su svi jednaki pred zakonom – rekla je Mihajlovićeva novinarima.

Tradicionalno , Mihajlovićeva je  i danas  kritikovala bivše koalicione partnere (SPS) kao i rad pojedinih  direktora javnih preduzeća.Na pitanje novinara apatinske televizije , na šta se građani najviše žale Mihajlovićeva je odgovorila : građani se žale, kad direktor jednog javnog preduzeća ima primanja od 2 miliona dinara a oni nemaju od čega da žive , to će se uskoro promeniti poručila je ona.

 Ona je istakla da će sve privatizacije biti preispitane ali i ministri koji su radili protiv zakona , nebitno da li su članovi SNS-a ili neke druge stranke.- Ako kradete državu nemožete biti na njenom čelu- dodala je ministarka .

Zorana Mihajlović u Apatinu, radio DunavPredhodnih je dana na sistem 48 u Apatinu pristiglo nekoliko žalbi gradjana na izlepljene površine plakatima .Opštinska uprava uputila je preko Komunalne inspekcije zahtev svim učesnicima predstojećih izbora da se suzdrže  od lepljenja plakata van predviđenih površina  a tim povodom  Opštinski odbor Srpske napredne stranke danas je obavestio novinare da će njeni aktivisti odmah nakon izbora , skinuti sve plakate koja je je ova stranka postavila tokom kampanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *