POKRET „DOSTA JE BILO“- FEJSBUKOM I FLAJERIMA OSVOJILI 20% GLASAČA U KLJAJIĆEVU

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Na upravo održanim izborima za Savet Mesne zajednice Kljajićevo, na kojima je Srpska napredna stranka osvojila svih 11 članova a DS i SPO čiji su članovi imali većinu u prethodnom sazivu nisu osvojili ni jedno mesto, najveće iznenađenje je rezultat kandidata GG „Alternativa”, Dragana Nikodijevića (Dosta je bilo) koji je uz pomoć fejsbuka i flajera osvojio 533 glasa ili 20 % izašlih birača.

U današnjem saopštenju pokreta “Dosta je bilo” se navodi da iako na ovim izborima nisu direktno učestvovali, njihov koordinator za Sombor je ostvario odličan rezultat.

-Pokret nije učestvovao na izborima, ali je naš koordinator za Sombor Dragan Nikodijević ostvario fantastičan rezultat u nemogućim predizbornim uslovima. Nikodijević se plasirao na 12. mesto, odmah iza kandidata SNS, sa 533 osvojena glasa, ispred svih ostalih iza kojih stoje „velike“ stranke, navodi se u saopštenju koje je potpisao Dejan Bačić, ispred ovog pokreta u Apatinu.

Kako tvrde u pokretu , na izbore za Savet MZ Kljajićevo, SNS je potrošila oko 1,7 miliona dinara, dok je Dragan Nikodijević, u kampanji koristio samo Fejsbuk, a jedini materijalni trošak bilo je štampanje 1.500 komada promotivnih flajera.
-Ovakvom kampanjom osvojio je više od 20 odsto glasova od ukupno 2.635 izašlih birača koji su glasali za ukupno 58 kandidata , kaže se na kraju saopštenja Pokreta “Dosta je Bilo”.

Dragan Nikodijevic-Dosta je Bilo