ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ АПАТИНСКОГ РИБЉЕГ ПАПРИКАША

APATIN DRUŠTVO VESTI

Овогодишње “Апатинске рибарске вечери” ће бити одржане од 22. до 25. јула, а у склопу манифестације већ по традицији се организује и такмичење у кувању рибљег паприкаша.

Квалификације за све такмичаре са територије Апатина одвијају се првог дана, односно у четвртак 22. јула а котизација је 2.000,00 дин. У овом такмичењу нема награда, а 15 најбољих такмичара ће учествовати у великом финалу.

У петак, 23. јула одржаће се други квалификациони дан, а уједно Отворено првенство Апатина у кувању рибљег паприкаша. Ово такмичење је намењено искључиво за учеснике који нису са територије општине Апатин. Цена котизације 3.000,00 динара, а обезбеђене су награде за три првопласирана такмичара који пролазе и у финално такмичење.

Финале “Златног котлића” ће бити одржано у суботу, 24. јула, а учествоваће сви они такмичари који су избори пласман у квалификацијама, док су за три првопласирана кувара обезбеђене вредне награде.

У недељу, 25. јула ће се одржати Ревијално вече, односно масовно кување апатинског рибљег паприкаша без такмичарског значаја, а котизација је 2.500,00 динара.

Пријаве се могу поднети искључиво у просторијама Туристичке организације Апатин, на адреси Петефи Шандора 2а (уз плаћање котизације), радним данима од 08 до 14 часова. Број места је ограничен!

1 thought on “ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ АПАТИНСКОГ РИБЉЕГ ПАПРИКАША

  1. Veliki izazov, privavićemo se unuk Miloš i deda Milan za 23 juli, deda je iz Sombor a Miloš iz Apatina prezime Subotin, nas dvojica kuvamo jedan takičarski paprikaš, može li

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *