POČELA REKONSTRUKCIJA SPORTSKIH TERENA U GIMNAZIJI

APATIN DRUŠTVO VESTI

Na sportskim terenima gimnazije „Nikola Tesla“ u Apatinu počeli su radovi na rekonstrukciji i izgradnji.

Za realizaciju ovog projekta sredstva je odobrila Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodina u iznosu od 8,184,555.12 dok će za ove radove iz gradske kase biti izdvojeno 4.070.000 dinara. Rok za završetak radova je 35 radnih dana.

Radove je otvorila Dubravka Korać, zamenica predsednika opštine Apatin, koja je naglasila da će terene pored učenika, moći da koriste i drugi građani.

987_2783

Na ovoj lokaciji predviđena je totalna rekonstrukcija, pa će tako na prostoru sadašnjeg košarkaškog terena biti postavljena teretana na otvorenom, dok će teren za odbojku ubuduće biti košarkaški.

Rekonstrukcijom je obuhvaćen i sadašnji teren za mali fudbal i rukomet, postavljaće se tartan podloge a biće zamenjen i dotrajali mobilijar i sportski rekviziti. Pored ovih radova, u gimnaziji se obavlja i zamena dotrajalih parketa u kabinetima. Rekonstrukcijom terena i opremanjem učionica, učenicima će biti obezbeđeni bolji uslovi za rad i boravak u narednim školskim godinama a cilj je da se u budućnosti deci ali i aktivnim sportistima sa novim ternima i sadržajima pruži mogućnost za dalje usavršavanje.

Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (4) Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (3) Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (2) Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (1) Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (6) Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (1)Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (7) Radovi na uređenju školskih terena , Apatin Gimnazija Nikolam tesla (8)