ПЛАЋАЈТЕ КАРТИЦОМ И ПОМОЗИТЕ ДА АПАТИН ДОБИЈЕ НОВО ИГРАЛИШТЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Општина Апатин је заједно са 60 градова и општина са територије Републике Србије учесник такмичења „Шампиони безготовинског плаћања“ које организују Канцеларија за ИТ и еУправу и НАЛЕД, уз подршку компанија Visa и Mastercard. Такмичење је стартовало почетком јула месеца и траје до нове године, а победници ће бити изабрани према броју остварених плаћања картицом на шалтеру локалне самоуправе у односу на број становника.

Општинска управа је у шалтер сали општине Апатин грађанима омогућила ефикасније и лакше плаћање административних такси и накнада, као и пореза на имовину, путем ПОС терминала, без попуњавања уплатница. Плаћање се врши електронски и доступно је платним картицама (DinaCard, VISA, MasterCard) без обзира на банку издаваоца. Грађани, правна и физичка лица, на овај начин све таксе које прилажу уз захтеве за услуге које пружа Општинска управа могу да плате наведеним платним картицама у шалтер сали Општинске управе, без одласка у пошту или банку уз најниже провизије.

Локална самоуправа која буде имала највећи број трансакција осваја награду-дечје игралиште у вредности 20.000 евра, а пет локалних самоуправа које буду имале највећи број трансакција добијају бесплатно нови портал, по узору на интернет презентацију Владе Србије „У служби грађана“, која подразумева двосмерну комуникацију са грађанима. Грађани и привреда могу да сазнају више информација о такмичењу на националном порталу www.uzmiracun.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.