ПЕНЗИОНЕРИМА ДОСТАВЉЕН ПАKЕТ СА 20 KИЛОГРАМА МЕТАМФЕТАМИНА

APATIN SOMBOR VESTI ZANIMLJIVOSTI

Старији аустралијски пар у среду је потписао преузимање пакета сa метамфетамином у вредности од седам милиона долара, који је случајно достављен на њихову адресу, саопштила је локална полиција.
Овај пар је позвао полицију непосредно након отварања пакета и открића да се у њему налазе врећице с кристалном материјом.

„Питали су једно друго да ли су нешто наручили, а након неког времена било им је и више него јасно да то нису учинили“, рекао је новинарима у четвртак инспектор Matthew Kershaw.

Непосредно по изласку на терен полиција је утврдила да се ради о 20 килограма илегалне дроге. Неколико сати након алармантног открића, 21-годишњи мушкарац ухапшен је у оближњем градићу Бундоори, а додатних 20 килограма метамфетамина пронађено је на адреси на којој је ухапшен.

Зхилинг Ма, који се у четвртак појавио на суду у Melbourneu, оптужен је за трговину и увоз дроге у Аустралију, извештава ЦНН.

„Ово је заиста значајан проналазак којим смо готово 20 килограма дроге склонили с улице“, рекао је Kershaw о пронађеном метамфетамину чија малопродајна вредност износи 20 милиона долара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.