ОПШТИНСКИ ДЕРБИ У ПРИГРЕВИЦИ, ОСТАЛИ КЛУБОВИ СА ТЕРИТОРИЈЕ АПАТИНА ГОСТУЈУ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Фудбалери “Младости” у недељу, 07. априла од 16 часова у Бачком Петровцу играју утакмицу 21. кола Војвођанске лиге север против имењака из овог места. Апатинци у ову утакмицу улазе са пете позиције на табели, док је њихов домаћин дванаестопласирани тим лиге.

У оквиру 18. кола Међуопштинске фудбалске лиге први разред “Тереквеш” ће сутра, 6. априла од 16 часова гостовати у Оџацима где ће одмерити снагу са истоименим клубом. Оба клуба имају по деветнаест бодова и налазе се у средини табеле.

Овог викенда се играју утакмице дванаестог кола Међуопштинске фудбалске лиге други разред, а први ће на терен од клубова из општине Апатин изаћи “Динамо”. Сонћани ће сутра, 6. априла од 16 часова на игралишту крај канала у Сомбору играти против ПИК-а. Сомборци су четвртопласирани тим лиге са 21 освојеним бодом, док су сонћански “плаво-бели” сакупили десет бодова мање и тренутно су осми. Општински дерби између “Братства” и “Јединства” са Рибарева на програму је у недељу, 7. априла. Пригревчани држе другу позицију на табели са само бодом мање од првопласираног “Јединства” из Станишића, док су “салашари у средини табеле. Утакмица на стадиону у Пригревици почиње у 16 часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *