OPŠTINSKA SMOTRA LIKOVNIH STVARALACA

APATIN KULTURA VESTI

Opštinski kulturni centra poziva sve zainteresovane za učešće na Opštinskoj smotri likovnih stvaralaca da donesu svoje radove u njihove prostorije. Nakon prikupljanja i ocenjivanja žiri će odabrati najbolje radove za Zonsku smotru likovnih stvaralaca opština Apatina, Kula, Odžaci, Sombor i Mali Iđoš, koja će se održati u Kuli početkom oktobra 2016. godine.

Žiri Zonske smotre odabraće radove za Pokrajinsku smotru koja će se održati na Paliću. Na ovoj izložbi autorima će biti dodenjene nagrade za učešće na Republičkoj izložbi u Beogradu.

Za učešće na opštinskoj smotri potrebno je da na adresu Galerije Meander dostavite jedan rad do 12. septembra 2016. godine u vremenu od 9 do 12 ili od 18 do 20 sati. Uz radove je potrebno priložiti kratku biografiju sa adresom i kontakt telefon, kao i podatke o radovima, naziv, godinu nastanka (ne stariju od prethodne dve godine), tehniku i dimenzije.

Radovi mogu biti iz svih likovnih disciplina (slikarstvo, skulptura, grafika, primenjena umetnost, fotografija) i iz likovnih tehnika (ulje, tempera, gvaš, keramika, akvarel, kombinovana i dr).