OO SPS i OO JS – APATIN ORGANIZOVALI AKCIJU PRIKUPLJANJA POTPISA

APATIN POLITIKA VESTI
Lista Koalicije okupljene oko Socijalističke partije Srbije spremna je za parlamentarne izbore 16. marta, a prikupljeni su i neophodni potpisi.
Opštinski odbor SPS – Apatin juče je u svojim prostorijama organizovao akciju prikupljanja potpisa za listu Koalicije, a izjave je potpisalo nešto više od 150 članova. Akciju je, neposredno potom, organizovao i OO JS – Apatin za svoje članove.
Nosilac liste i prvi na njoj je lider SPS Ivica Dačić.
Zvanična izborna kampanja Koalicije SPS-PUPS-JS počeće po Dačićevom povratku iz Vašingtona sa Molitvenog doručka. Spisak prioriteta u kampanji napraviće prof. dr Žarko Obradović, šef izbornog štaba.
Đorđe Čabarkapa, potpredsednik Izvršnog odbora SPS, izjavio je da će se Koalicija tokom kampanje fokusirati na rezultate koje su Vlada na čelu sa Dačićem i ministri SPS ostvarili u prethodnom periodu.
– Nećemo praviti kampanju na idejama marketinških stručnjaka, već na ostvarenim rezultatima – rekao je Čabarkapa.
Na listi od 250 kandidata za poslanike socijalisti imaju 145 predstavnika, PUPS 68, dok 37 ide Jedinstvenoj Srbiji. Čabarkapa je objasnio da su proporcije među koalicionim strankama jednake kao i za prethodne izbore 2012. godine i da iznose 55 odsto u korist SPS, 30 PUPS-u i 15 za JS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *