ODRŽANA SMOTRA MEHANIZACIJE U JKP „NAŠ DOM“, ZIMSKA SLUŽBA SPREMNA ZA NOVU SEZONU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Javno komunalno preduzeće “Naš Dom“ iz Apatina danas je održalo smotru mehanizacije na kojoj je ocenjena pripremljenost ovog komunalnog preduzeća za obavljanje poslova po programu rada zimske službe.

Direktor Nedeljko Bračika je istakao da je Zimska služba u ovom preduzeću u potpunosti spremna za rad i da će pravovremeno reagovati kako bi saobraćaj nesmetano funkcionisao u ovoj sezoni. Ovo preduzeće zaduženo je za održavanje svih puteva u opštini Apatin sem onih magistralnih pod kojima se misli na put Sombor-Bogojevo.

-Što se tiče mehanizacije, opreme i ljudstva, Zimska služba „JKP Naš Dom“ je pripremljena i spremno dočekuje eventualne snežne padavine, kaže Bračika i dodaje da zaposleni imaju veliko iskustvo iz prethodnih godina, kao i znanje da rešavaju situacije na terenu.

FONO Nedeljko Bračika

Nedeljko Bracika (3)

Kako je rečeno, obezbeđena je dovoljna količina putne soli i rizle, kao i odgovarajući broj dežurnih ekipa koje će raditi na poslovima čišćenja snega i održavanja saobraćajnica.

Nedeljko Bračika se ovim putem obratio građanima apatinske opštine sa molbom da ne parkiraju svoja vozila na puteve kako bi zimska služba mogla nesmetano da obavlja svoj posao i kako ne bi došlo do neželjenih situacija i materijalnih šteta.

Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (12) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (11) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (10) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (9) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (8) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (7) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (3) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (4) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (5) Smotra zimske sluzbe Nas dom, jkp nas dom (6)