ODRŽANA PREDSTAVA DNEVNOG BORAVKA “I JA MOGU SVE“ (FOTO)

APATIN KULTURA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

U velikoj sali opštinskog Kulturnog centar u Apatinu, desetoro mladih glumaca, pesnika i pevača , korisnika dnevnog boravaka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama koji deluje pri Centru za socijalni rad iz Apatina sinoć je uspešno izvelo priredbu „I  ja mogu sve“.

Skečevima , pesmom i recitacijama, korisnici Dnevnog boravka oduševili su publiku koja im je neprekidnim apalauzima pružala podršku. Pre predstave posetioci su pogledali izložbu likovnih i ručnih radova ove grupe koja je postavljena u holu KC.Ulaznice se nisu naplaćivale , a svako je mogao u vidu dobrovoljnog priloga podržati rad Dnevnog boravka.

PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, PREDSTAVA I JA MOGU SVE, CENTAR ZA SOCIJALNI RAD,