ODRŽAN OSMOMARTOVSKI KONCERT “MAJCI S LJUBAVLJU”

APATIN DRUŠTVO VESTI
Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, 8. marta, muzička sekcija Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” i Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovali su, već po tradiciji, koncert učenika muzičke sekcije, odnosno učenika od petog do osmog razreda, koji je nosio naziv “Majci s ljubavlju”.
Rukovodstvo škole, brojni učenici, učiteljice, razredne starešine i roditelji, ali i brojni drugi građani, koji su došli da podrže talentovane mališane, uživali su u sjajnim pevačkim i instrumentalnim izvedbama i plesnim tačkama.
Na čelu sa nastavnikom muzičke kulture, Aleksandrom Kostićem Kalabom, učenici svake godine organizuju zanimljivu muzičku priredbu povodom obeležavanja praznika posvećenog svim damama.
Ovogodišnji gosti bili su polaznici kreativne radionice “Ruke male tradiciju oslikale” prigrevačkog Zavičajnog udruženja Srba iz Like “Ličko ognjište”, koji su u holu Sportske hale Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, a na poziv Društva za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Apatin i Udruženja građana “Breza”, prikazali izložbu svojih ručnih radova.
BenQ Digital CameraV. Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *