НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ СЛУЖБЕНИЦИ ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ АПАТИН

APATIN DRUŠTVO VESTI

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције у згради општине Апатин је данас организован пријем на којем су најбољим припадницима Полицијске станице Апатин уручене награде и признања.

На предлог својих колега из Полицијске станице Апатин, награду “Најбољи полицијски службеник” ове године су добили: Данило Ђукић – полицајац 1 УОСЛ, у звању водник прве класе полиције, Југослав Крец – Млађи криминалистички инспектор ОСЛ у звању заставник прве класе полиције и Јован Маљковић – запослен на радном месту службеник за управне послове, ПД у звању полицијски референт.

Захвалнице и ручне сатове награђенима је уручио заменик председнице општине Апатин, Радован Ђукић који је истакао добру сарадњу између Локалне самоуправе и полиције, јер је безбедност грађана на првом месту.

-Општина Апатин већ традиционално награђује најбоље полицијске службенике у претходној години, а мени је припала огромна част да баш на Видовдан угостим три овогодишња лауреата. Морам да истакнем да је у последњих годину и више дана интензивирана сарадња са Полицијском управом у Сомбору и Полицијском станицом Апатин. Спровели смо неке заједничке акције, неке ствари које су биле запостављене су дошле у први лан и надам се још бољим резултатима у будућности, нагласио је Ђукић.

Начелник Полицијске управе Сомбор, Јован Рељић се захвалио Општини Апатин на томе што сваке године награђује најбоље полицијске службенике.

-У име Министарства унутрашњних послова и Полицијске управе Сомбор желим да се захвалим Локалној самоуправи што је препознала труд и рад који смо уложили у задњих годину дана, што је довело до одличних резултата. Морам да нагласим да је Полицијска станица Апатин прва у оквиру МУП-а која је покренула превентивну активност по питању безбедности на рекама. То је било иницирано немилим догађајем од 29. маја прошле године, али сам сигуран да ћемо сада предузети све да нам се такве ствари више не дешавају. Сарадња коју имамо са Општином је на добром нивоу и све је то подстицај да наши резултати у наредном периоду буду још бољи. Награђенима честитам и желим да они буду подстицај својим млађим колегама и да се угледају на њих, закључио је Рељић.

У име награђених Југослав Крец је рекао да су ова признања само мотив за још бољи и преданији рад.

-Желим најпре да се захвалим својим колегама и непосредним руководиоцима који су препознали мој, али и рад још двојице колега који су овогодишњи добитници награде. Ова признања су доказ да се рад исплати, а да ће резултати доћи што се данас и показало. Нема ништа вредније него када добијеш награду од својих колега са којима свакодневно радиш и са којима се излажеш одређеним ризицима и опасностима, али и делите лепе ствари које су саставни део нашег посла. Много ми значи ово признање и оно ће бити подстрек за даљи и још бољи рад. Наше је да покажемо да грађани у полицију могу имати потпуну сигурност и да се трудимо да Општина Апатин буде што безбеднија за наше суграђане и нашу децу. Захваљујем се челницима Локалне самоуправе на одржавању ове дугогодишње традиције награђивања поводом дана МУП-а, чиме показују поштовање и да цене наш рад, рекао је Крец.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *