ODIGRAN TURNIR U ODBOJCI NA PESKU, TRIJUMF EKIPE “GOLA VODA”

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Na Banji Junaković je u subotu 30. jula održan turnir u odbojci na pesku za rekreativce a ekipu su sačinjavali dva ženska i dva muška člana. Učestvovalo je ukupno 12 ekipa od ,koje su bile podeljene u četiri grupe sa po tri ekipe.Pored ekipa iz Apatina,učestvovali su i igrači iz Sombora,Prigrevice,Banja Slankamen i Odžaci.

Odigrano je ukupno 18 utakmica,a turnir je trajao od 10 i 30 do 18 i 30 sati.

Nakon utakmica u grupnoj fazi gde se igralo po sistemu svako sa svakim prvaci grupa,najboe četiri ekipe su izborile plasman u polufinale turnira. Posle završetka polufinalnih utakmica odigrane su utakmice za 3. mesto i finale turnira.

Pobednik turnira je zasluženo ekipa iz Apatina ” Gola Voda ” za koju su igrali:Čedomir Milojević,Nemanja Žakula,Milana Rapaić i Darija Amanović.

Drugo mesto i srebrne medalje su pripale domaćoj ekipi Banji Junaković,dok su treće mesto i bronzane medalje osvojili Nesavršeni .

Individualne nagrade su pripale članovima pobedničke ekipe:MISS turnira je Darija Amanović dok je najbolji igrač turnira Čedomir Milojević.

Medalje za igrače prve tri ekipe je predao direktor Banje Junaković Rajko Majstorović dok je pobednički pehar najboljoj ekipi turnira predao Miloš Kravić predsednik skupštine opštine Kanjiža.

Turnir je odlično organizovala uprava Banje Junaković uz tehničku podršku odbojkaškog kluba Apatin.

junaković banja pobednici 2016