ODRŽANO OPŠTINSKO TAKMIČENJE “ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU?”

APATIN DRUŠTVO VESTI
U organizaciji opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, Auto-moto saveza Srbije i Školskih uprava u Osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin” održano je Opštinsko takmičenje pod nazivom “Šta znaš o saobraćaju?”.
 
Ovo je 44. po redu ciklus takmičenja koji se organizuje u Srbiji. Na takmičenju su učestvovale sve osnovne škole sa teritorije apatinske opštine sa učenicima koji su imali najbolje razultate na održanim školskim takmičenjima, a takmičari su bili deca uzrasta od 9 do 14 godina.
 
Na Okružno takmičenje, koje će se održati 11. maja u Somboru, plasirali su se učenici: Marko Zlatar, Nikola Kalanj i Stefan Fabijanov iz Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” iz Sonte, Fabijan Francija, Anita Virovitica iz Osnovne škole “Kiš Ferenc” iz Svilojeva i Sandra Šlegel, Dušan Horvat i Natalija Tomić iz Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” iz Apatina.  
 
Ovo takmičenje ima međunarodni karakter s obzirom da najbolja ekipa sa republičke smotre ide na evropsko međunarodno takmičenje koje će se organizovati od 20. do 23. septembra 2013. godine u Crnoj Gori u Baru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *