ОДБОЈКАШКИ ТУРНИР У АПАТИНУ ПО БРОЈУ УЧЕСНИКА ПОТУКАО СВЕ РЕКОРДЕ

APATIN ODBOJKA SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI

Овогодишњи турнир у одбојци “Street volley Apatin 2021” је премашио сва очекивања, а по броју учесника потукао све досадашње рекорде у Србији и региону када је у питању улична одбојка.

Учествовало је 58 клубова са територије Србије, који су у Апатин довели око 2000 девојчица и дечака, узраста од 8 до 16 година.

Укупно 342 тима сачињених од девојчица које су се такмичиле у осам узрасних категорија и дечака у шест, борило се на 23 постављена терена у улици Српских Владара и Тргу “Никола Тесла”.

Поред деце, на турниру је учествовало и 200 тренера који су сјајно организовали и водили своје екипе.
Оно што су Апатинци имали прилику да виде, одавно је превазишло турнирски карактер, па се слободно може рећи да је овог викенда Апатин био домаћин дечијој одбојкашкој манифестацији, тачније фестивалу будућих шампиона. На 23 терена за мини одбојку водила се током целог дана велика борба за сваку лопту, поен, сет и бодове. На турниру је било 30 судија који су привели око 400 утакмица крају, уз закључак да су то одрадили одлично.

Победницима на свим теренима су припале медаље, пехари и дипломе које је обезбедио Одбојкашки савез Србије. У свим категоријама, на свим теренима су биране најбоље играчице и најбољи играчи турнира. Такмичарке одбојкашког клуба Апатин су освојиле шест медаља, четири сребрне и две бронзане. Турнир је сјајно организовао одбојкашки клуб Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.