АПАТИНСКА ПИВАРА ДОНИРАЛА АЛКОМЕТАР БОЛНИЦИ ЗА БОЛЕСТИ ЗАВИСНОСТИ

DRUŠTVO SRBIJA VESTI

Апатинска пивара донирала је алкометар Специјалој болници за болести зависности у оквиру свог програма спречавања прекомерне конзумације алкохола. Ову донацију Игор Вукашиновић, директор Апатинске пиваре уручио је др Диани Ракетић, директорки Специјалне болнице за болести зависности у Драјзеровој.

-Безбедност и задовољство потрошача су једини и прави начин на који Апатинска пивара настоји да гради и негује поверење у своје брендове. Као компанија посвећени смо промовисању умерене и одговорне конзумације наших производа и увек охрабрујемо одговорне изборе у вези са алкохолним пићима. Стварањем дугорочних односа кроз утицајне програме и превентивне кампање, верујемо да ћемо заједничким снагама достићи зацртани циљ, а то је спречавање прекомерне конзумације алкохола свуда где продајемо пиво – рекао је овим поводом Игор Вукашиновић.

-Захвални смо на лепој и дугогодишњој сарадњи коју имамо са Апатинском пиваром у циљу, како превенције, тако и лечења и рехабилитације особа које имају проблеме са злоупотребом и зависношћу од алкохола“ – изјавила је др Диана Ракетић, директорка Специјалне болнице за болести зависности.

“Molson Coors” пиварска групација, чија је Апатинска пивара чланица од 2012. године, се на глобалном нивоу обавезала да ће заједно са највећим светским произвођачима алкохолних пића, и у сарадњи са државама широм света, смањити неодговорну и непримерену конзумацију алкохола и мотивисати своје потрошаче на свим тржиштима да се понашају одговорно.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *