НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ И ТРАДИЦИОНАЛНА ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА ОБРАДОВАЛИ НАЈМЛАЂЕ ОСНОВЦЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Одржан је традиционални Новогодишњи концерт, у Вишенаменској сали апатинске Основне школе „Жарко Зрењанин“, за ученике нижих разреда, а ове године у организацији Удружења Грађана „Мој Апатин“. На концерту су учествовали: хор и наставници Основне Музичке школе „Стеван Христић, распевани таленти музичке радионице „Кидс фест“ Апатин и музички састав „Stonehenge“, Сомбор, који се на крају програма представио популарним рок нумерама.

Присутне извођаче, ученике и наставнике, поздравио је заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић, пожелевши им пуно лепих тренутака, на предстојећем распусту и успеха у наставку школовања. Ђукић се захвалио и УГ „Мој Апатин“ на иницијативи и организацији Новогодишњег концерта.

Директорка ОШ „Жарко Зрењанин“ Јасна Павићевић, поводом манифестације за радио Дунав је рекла.

-Годинама уназад, локална самоуправа, традиционално организује доделу пакетића за ученике од првог до четвртог разреда. Ове године је идеја да се ова манифестација одржи на један нови начин, уз Новогодишњи концерт. Са УГ „Мој Апатин“ и музичком школом смо организовали концерт за ученике од првог до четвртог разреда, у два дела, због похађања часова у две смене, нагласила је директорка апатинске основне школе.

Концерт је започео извођењем ученика Музичке школе под називом „Чамац на Тиси“, следећа је наступила Татјана Мешинковски, одличном интерпретацијом нумере „Колачићи“ Марине Перазић. Маша Марић изазвала је гласан аплауз нумером „Мали принц“. На концерту су се смењивали ученици са наставницима музичке школе, солисти музичке радионице „Kids fest“ Апатин, а на крају програма музички састав „Stonehenge“ из Сомбора представио се посетиоцима изводећи популарне рок нумере.

Новогодишњи ће концерт је ове године остати запамћен по одличним нумерама и још бољем извођењу учесника у програму, а празнично весеље употпунила је и традиционална додела пакетића.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *