NOVOGODIŠNJA PROMOTIVNA IZLOŽBA U KLASTERU TURIZMA

APATIN DRUŠTVO VESTI

U prostorijama udruženja Klaster turizma Apatin od 28. do 30. decembra održaće se Novogodišnja promotivna izložba proizvoda i usluga članova Udruženja.

Izložba će biti prodajnog karaktera i moći će da se vide i kupe artikli koje proizvode članovi Klastera turizma- stari zanatski proizvodi, suveniri, prehrambeni proizvodi iz domaće radinosti. Takođe, kroz svoj promotivni materijal biće predstavljeni i smeštajni kapaciteti za turiste i apatinski restorani.

Tokom trajanja izložbe biće organizovana nagradna igra za posetioce. Svako ko poseti prostorije Udruženja imaće priliku da napiše svoje predloge i sugestije za proširenje i poboljšanje turističke ponude Apatinske opštine. Pred zatvaranje Izložbe biće izvučena tri predloga čiji autori će biti nagradjeni po jednim paketom proizvoda članova Udruženja. Svi predlozi će kasnije biti razmotreni i članovi Udruženja se nadaju da će mnogi od njih moći da se realizuju u narednom periodu.

Posetite prostorije Udruženja Klaster turizma u ulici Srpskih vladara br. 8, od ponedeljka 28. do srede 30. decembra u vremenu od 9 do17 sati, upoznajte se sa njihovim radom, pazarite lep poklon za sebe ili vama dragu osobu i budite deo novogodišnje atmosfere prve Promotivne izložbe članova Klastera turizma Apatin.