НОВИ КРУГ ПРИЈАВА И НОВЕ ПОГОДНОСТИ АПАТИНСКЕ СЕНИОР КАРТИЦЕ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Ускоро се навршава две године од покретања пројекта „Сениор картице“, којим општина Апатин као посредник између привредника и пензионера, ствара погодности за наше најстарије суграђане. Председница СО Апатин Ника Петровић, говорила је о пројекту апатинске сениор картице, као и новинама које сви грађани општине Апатин могу да очекују у наредном периоду.

-До сада су успешно реализована три круга пројекта Апатинске сениор картице у којима је за картицу аплицирало и добило је преко 2000 наших најстаријих суграђана. Погодности кроз своје картице они остварују тренутно у апотекама, медициниској лабораторији, стоматолошкој ординацији, цвећари, продавници риболовачке опреме, бензинској станици… и многим другим местима где су се наши локални привредници и предузетници одлучили да им изађу у сусрет и омогуће бројне погодности. На нама је да у наредном периоду проширимо ову листу и на села апатинске општине, те овом приликом и позивам све заинтересоване привреднике и предузетнике са територије наше општине да се информишу о свему у општинској управи Апатин у канцеларији 33. изјавила је Ника Петровић.

Она је је додала да од марта креће и четврти круг пријава за „Апатинску Сениор Картицу“, те да сви заинтересовани грађани који је желе поседовати могу да аплицирају за њу у свим канцеларијама месних заједница наше општине, као и канцеларији 33 општинске управе Апатин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.