АПАТИНАЦ НЕМАЊА ГУЗИЈАН СА ЕТНО БЕНДОМ “ROCHER” У ПОЛУФИНАЛУ БЕОВИЗИЈЕ

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE VESTI

“ROCHER” Етно Бенд с песмом “Само ти умеш то” наступа под редним бројем шест у 2. полуфиналу 29. фебруара. Аутор музике и текста је Растко Аксентијевић.
Овај састав чине професионални академски музичари. Први пут се појављује 2008. године са делима класичне музике. Репертоар се проширује на танго, латино, евергрин и џез стандарде, и формира се”ROCHER” Етно Бенд као квинтет.

Првих шест година бенд је углавном изводио инструменталне етно-хитове, са понеким вокалним извођењем. Од прошле године бенду се прикључује Апатинац Немања Гузијан, врхунски етно-вокал, финалиста емисије „Ја имам таленат“ 2017. године и са њим се прави нови програм под називом „Етно-звуци“.

Бенд свира етно-музику на јединствен начин, комбинујући класичан звук са модерним, са посебним улогама виолинисткиње и певача.

У овом саставу бенд је прошле године имао неколико концерата, од којих је најзапаженији седми велики годишњи концерт на Kоларцу.

Бенд чине: Радмила Вардалић (виолина), Дејан Роквић (виола), Небојша Брдарић (фрула/кавал), Балша Пешикан (тамбура), Александар Андрејевић (перкусије), Срђан Ђорђевић (контрабас) и Немања Гузијан (вокал).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *