РАДНО ВРЕМЕ МАРКЕТА И УСТАНОВА ТОКОМ ПРВОМАЈСКИХ И ВАСКРШЊИХ ПРАЗНИКА

APATIN SERVISNE INFORMACIJE VESTI

Пред нама су првомајски и васкршњи празници, па због тога поједине службе и јавне установе у Апатину неће радити.

Јавно комунално предузеће “Наш Дом” 01. и 02. маја 2024. године неће одвозити кућно смеће из улица које су на распореду, док ће се осталим данима празника одвоз комуналног отпада вршити по устаљеном распрореду.

Апатинска пошта неће радити од 1. до 6. маја, док ће од 1. до 4. маја као и 6. маја у Апатину током пре поднева дежурати мала пошта у маркету “Универекспот”.

Продавницa “Универекспорт” 1. маја ради до 14, а 3. маја до 18 сати. На Васкрс, 5. маја продавница овог ланца у Апатину неће радити, док је 6. мај редован радни дан.

Маркет “Идеа” у Апатину ће 1. и 2. маја радити редовно, док ће 3. маја радити скраћено до 18 часова. У суботу (4. маја) “ИДЕА” ради редовно, док је 5. мај нерадан дан.

Маркет „ЛИДЛ“ неће радити 1. и 5. маја, 3. маја ради до 18 часова а осталим данима празника ради редовно.

Бензинска пумпа “Бобар петрол” у Пригревици ће сутра, 1. маја радити од 6 до 14 часова на велики петак (3. маја) од 6 до 18 часова, а у суботу (4. маја) од 6 до 22 сата. Бензинска пумпа у Пригрецвици на Васкрс (5. маја) неће радити, а 6. маја ради од 14 до 22 сата.

Подела терапије у апатинском Дому здравља 1. 2. 5. и 6. маја ће бити организована од 7 до 11, док ће 3. и 4. маја дежурни лекар Опште праксе радити од 7 до 11 сати. Служба Хитне помоћи за празнике ради редовно.

Јавно комунално предузеће “Паркинг сервис Сомбор” Сомбор за време ускршњих и првомајских празника неће вршити контролу и наплату паркирања. Паркирање у Сомбору се неће наплаћивати од 1. до 6. маја, а редовна контрола и наплата паркирања почеће 7. маја.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *