НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА КОМУНАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ У СОМБОРУ

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Сваки комунални проблем у Сомбору грађани однедавно могу да пријаве без непотребног трошења времена. Градска управа Сомбора грађанима је понудила апликацију “Пријави комунални проблем”, на којој могу да пријаве непрописно паркирање, дивље депоније, рупе на путевима, оштећене контејнере и клупе, или неки други проблем.

Путем ове апликације „Пријави комунални проблем“ житељи свих 15 насеља на територији града су у прилици да на једноставан и брз начин пријаве комунални проблем било које врсте. И то једноставним коришћењем властитих паметних телефона. Грађани на адреси www.prijavi.rs попуне основне податке о проблему, скенирају код, фотографишу одређени комунални проблем и проследе пријаву, а надлежне градске службе ће га решити у најкраћем могућем року.

На овај начин омогућава се стална комуникација са грађанима и решавање проблема уз њихову помоћ, а избећи ће се долаци у службе, непотребне процедуре и папирологија, које су мучиле житеље, наводе у Градској управи.

Апликација „Пријави комунални проблем“ користи ГПС помоћу којег се одређује тачна локација на којој се неки проблем налази. Ову апликацију житељи могу користити и послати, а да остану и анонимни. Како наглашавају надлежни у ГУ, на овај начин грађани ће помоћи да насеља и град буду лепши и уређенији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *