НИКОЛА ДОБРИЈЕВИЋ ДОБИО ПРИЗНАЊЕ „ХВАЛЕ ВРЕДАН НАПОР“

APATIN DRUŠTVO VESTI

Национална асоцијација практичара омладинског рада на годишњој скупштини која је недавно одржана на Златибору, одлучила је да овогодишње признање „Хвале вредан напор“ додели Апатинцу Николи Добријевићу, омладинском раднику Центра за културу и образовање Сонта. Како се наводи у образложењу, Добријевић је признање добио за „значајан допринос у развоју руралног омладинског рада у Србији“.

Хвале вредан НАПОР је признање које Национална асоцијација практичара омладинског рада традиционално додељује од 2010. године, појединцима и организацијама за посебан допринос омладинском раду у Србији.

Образложење награде:

„Никола Добријевић је валидирани омладински радник, кроз праксу своје организације обезбедио је квалитетне програме за младе у својој заједници. Неуморно ради на укључивању различитих младих у заједници. Претходне године отворио је важну тему у области омладинског рада, а то је развој омладинског рада у руралним подручјима Србије, и мотивисао Националну асоцијацију да поменуту тему уврсти у стратешки и оперативни план. Такође, недавно је са својом организацијом обезбедио још један простор за младе у селу коме ће омладински радници/це имати могућност да креирају и имплементирају квалитетне програме за младе“. – Ивана Волф, чланица Управног одбора НАПОР-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.