НЕЗАБЕЛЕЖЕН СЛУЧАЈ У АПАТИНУ- ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ВОЗАЧА ПОЗИТИВНОГ НА ПРЕKО ОСАМ ВРСТА ПСИХОАKТИВНИХ СУПСТАНЦИ

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

У редовној контроли саобраћаја код викенд насеља “Вагони”, полиција искључила из саобраћаја Апатинца Д.Б. који је управљао возилом под дејством преко осам психоактивних супстанци.

Kако је за радио Дунав речено, мушкарац стар 25 година који је управљао возилом „форд мондео“ јуче је заустављен у редовној контроли саобраћаја коју врши гранична полиција на Дунаву.

Поред тога што је управљао возилом истекле регистрације, a које није у његовом власништву, “дрога тестом” утврђено да је под утицајем кокаина, амфетамина, бензодиазепина, метадона, метамфетамина, фенциклидина, барбитурата и других опијата.

Претресом возила полиција је пронашла и неколико грама беле прашкасте материје, као и зелене биљне материје за које ће накнадним вештачењем бити утврђено да ли су опојне дроге.

Возач је до отрежњења задржан у полицијској станици Апатин и против њега ће у редовном поступку бити поднета прекршајна пријава.

За ову врсту прекршаја прописана новчана казна износи од 20.000 до 40.000 динара или казна затвора у трајању до 30 дана. Поред казнених поена прописује се и заштитна мера забране управљања моторним возилом у трајању од најмање шест месеци.

1 thought on “НЕЗАБЕЛЕЖЕН СЛУЧАЈ У АПАТИНУ- ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ВОЗАЧА ПОЗИТИВНОГ НА ПРЕKО ОСАМ ВРСТА ПСИХОАKТИВНИХ СУПСТАНЦИ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *