НЕМАЊА ЈОВИЋ: И ТОКОМ АВГУСТА У АПАТИНУ ВЕЛИКИ БРОЈ МАНИФЕСТАЦИЈА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Лето је период године када се у општин Апатин одржава велики број манифестација. „Рибарске вечери“ су за нама, а сутра, 31. јула на теренима Бање „Јунаковић“ ће бити одржана „Личка олимпијада“, док ће у Свилојеву бити организована пасуљијада.

Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин је у изјави за радио Дунав најавио догађаје који нас очекују у августу и септембру.

-Првог викенда у августу, односно 6. и 7. августа на плажи код „Плаве руже“ у Апатину ће бити одржан четврти по реду „Deer and Beer“ фестивал. Првог дана фестивала, 06. августа биће одржана велика журка електронске музике, док ће у суботу, 07. августа наступити три панк рок бенда. Као предгрупе ће наступити групе „Мајкан“ и „Јорговани“, а звезде вечери су чланови популарне групе „Гоблини“, рекао је Јовић. Он је нагласио да програм почиње у 21 сат, а улаз на догађај је бесплатан.

Други августовски викенд резервисан је за обележавање „Дана младих“ и за „Фијакеријаду“.

-У Апатину ће 14. августа бити обележен Дан младих, а тим поводом биће организован низ спортских и других садржаја, док ће у вечерњим сатима бити одржана журка за младе са музиком коју они воле да слушају. Дан касније, односно 15. августа у дворишту Машинске школе биће одржана „Фијакеријада“, односно смотра јахача, запрега и фијакера, а истог дана је и кирбај у Ромском насељу. Већ по традицији „Ромска ноћ“ се организује уз подршку општине Апатин, нагласио је Јовић.

Директор Туристичке организације Апатин је најавио да се за септембар планира манифестација „Сунчана јесен“ и други догађаји, али је нагласио да ће Апатинци о тим дешавањима на време бити обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.