НЕМАЊА ЈОВИЋ: БОЖИЋНИ ВАШАРИ САМО ЈЕДАН ОД ПРИМЕРА САРАДЊЕ Т.О. АПАТИН И УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Ове зиме у општини Апатин, тачније у Свилојеву и Апатину одржани су Божићни вашари које су организовали Удружење грађана „Мој Апатин“ и Туристичка оргнаизација општине Апатин, а на опште задовољство организатора и посетилаца ове манифестације све је прошло у најбољем реду.

Директор ТО Апатин, Немања Јовић за радио Дунав говори како је ово још један од примера одличне сарадње удружења грађана и ТО Апатин.

-Било је много посетилаца, оно што временске прилике не дозвољавају јесте да од почетка до краја вашара имате макимум људи коју су пристутни. Људи су долазили и одлазили, али смо генерално задовољни одзивом. Велико нам је задовољство да смо сарађивали са УГ „Мој Апатин“ јер су се њихови чланови максимално ангажовали и посветили организацији и реализацији ове манифестације и желим овом прилико да се захвалим свима који су учествовали у овим Божићним вашарима. – рекао је Немања Јовић.

Јовић је истакао да овакви видови сарадње са удружењима грађана нису новитет и да ТО Апатин има дугачку традицију успешни сарадњи са разним удружењима.

-Навешћу само неке од примера. Личка олимпијада се организује у сарадњи са Удружењем Личана „Никола Тесла“, пливање за Крст часни се огганизује са Удружењем Српских домаћина, радили смо и са удружењима „Франц Шпајзер“ и „Адам беренц“, наравно било је и много спортских манифестација које смо реализовали са спортским удружењима и Спортским савезом, идт. – казао је Јовић.

Немања Јовић је додао да мисли да је ово прави рецепт, јер они у Туристичкој огранизацији не могу да буду упознати са сржи сваке манифестације и да ће увек радо помоћи инфраструктурно, логистички и на све друге начина како би обогатили туристичку понуду у општини Апатин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.