NAJLEPŠE BAŠTE: ČUDESAN KUTAK VASIĆA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Vila „Duda“ na Kružnom nasipu osim što pruža gostima ugodan smeštaj daje im i priliku da uživaju u lepo uređenom dvorištu u hladovini, okruženi cvećem, travnjacima, jezerom, brojnim ekpsonatima rađenim od prirodnih materijala. Zaprežna paorska kola na ulazu u objekat već decenijama su zaštitni znak ove vile.

Sin Jasminke i Ljubiše Vasića, Damir i snaha Ivana, ističu da je za ovaj prirodni raj najzaslužnija majka Jasmina, koja ovde provodi sate na njegovom uređenju.- Za mene je ovo odmor. Još više mi je zadovoljstvo kad gosti primete ovaj kutak i često požele da tu provedu slobodno vreme za letnjih žega. Posebno su oduševljeni oni iz velikih gradova koji nemaju mogućnosti da vreme provode u ovakvom prirodnom ambijentu-kaže skromno Jasmina Vasić. Njenom suprugu Ljubiši je samo žao što više nema mogućnosti da drži ukrasne ptice paunove koji su bili prava atrakcija ovog uređenog dvorišta.-Paunovi su zaista bili ukras. Njihovo perje je čudesan splet boja. Ali sam bio prinuđen da im nađem drugo mesto jer zbog svojih čudnih zvukova, odnosno njihovog pevanja, smetale su oklini što mogu da razumem-rekao je Ljubiša.

Porodicu Vasić sa unucima Mihajlom i Stefanom ostavljamo da uživaju u svojoj oazi.

Akcija Najlepše bašte Radio Dunava nastavlja se do Ribarskih večeri kada će žiri od stručnjaka hortikulure iz Zelenog tima proglasiti najlepše a sponzori ih darivati prigodnim poklonima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.