НА СНАЗИ НАРАНЏАСТИ МЕТЕО-АЛАРМ! СУТРА СВЕЖИЈЕ, РАЗВЕДРАВАЊЕ ОД ЧЕТВРТКА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Метеоролози за поподне најављују променљиво облачно време са кишом, пљусковима и грмљавином. Могуће су и краткотрајне временске непогоде – обилне падавине, град и олујни ветар, упозорава РХМЗ. Понегде се очекују и временске непогоде са обилним падавинама за кратак период и градом, а у зони пљуска и са јаким и олујним ветром.

Наранџасти метео-аларм је на снази у Војводини и западној Србији, док је у остатку земље жуто метео-упозорење.

Ветар слаб до умерен, југоисточни, од средине дана на северу у скретању на северозападни.

Прогнозира се најнижа температура од 16 до 21, док би највиша дневна температура требало да се креће од 27 до 31 степен.

Слично време и сутра, разведравање од четвртка

Сутра се очекује време слично данашњем, односно променљиво облачно и свежије, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Понегде су могуће и временске непогоде са обилним падавинама за кратак период, у зони пљуска јак и олујни ветар. У већем делу земље на снази ће бити жути метео-аларм, осим у Банату и источној Србији, где ће на снази бити наранџасто упозорење.

Ветар слаб до умерен, северозападни. Јутарња температура ће се кретати од 15 до 19, а највиша дневна од 25 до 27 степени.

У четвртак током преподнева променљиво облачно, местимично са кишом и пљусковима. Од средине дана разведравање, најпре на северу и северозападу.

Топлије и сунчано време се очекује у петак и за дане викенда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.