MLADOST OSVOJILA BOD U PAČIRU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Apatinska Mladost je u 19. kolu Vojvođanske fudbalske lige – grupa Sever osvojila važan bod na gostovanju u Pačiru protiv domaće Bačke odigravši 1:1 (1:0) a utisak je da su gosti mogli do čitavog plena jer su u poslednjih pola sata meča bili izrazito dominantniji rival.

U prvom poluvremenu nismo videli mnogo prilika, domaćin je poveo, a imali su još dve šanse da povise rezultat. Apatinci su jedinu ozbiljnu pretnju u ovom periodu igre imali nakon šuta Veljka Đumića.

U nastavku je Mladost preuzela terensku inicijativu i stezala obruč oko gola domaćih, a nagrada je stigla tek u poslednjem minutu kada je pogodio Nikola Mandić nakon asistencije Dušana Mitrovića.

Naredno kolo donosi nam u najavi veoma uzbudljiv susret. Naime, na stadion kraj Dunava dolazi ekipa Srbobrana koja je četvrtoplasirani tim na tabeli i rival protiv kojeg će Mladost morati pružiti maksimum ukoliko želi da sačuva bodove u Apatinu. Utakmica 20. kola Vojvođanske lige – grupa Sever, između Mladosti i Srbobrana igra se u subotu 8. aprila sa početkom u 16 sati.