MLAD SE PROMENI ZA POSAO POKRENI

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Centar za kulturu i obrazovanje iz Sonte poziva mlade od 17 do 30 godina iz Apatina i zapadnobačkog okruga na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla u okviru projekta “MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 2.0 – osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za aktivno traženje posla” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Obuka će se održati od 26. do 28. avgusta 2016. godine u Somboru. U okviru ove obuke, učesnici/e će imati priliku da steknu tzv. prenosive veštine kao što su komunikacijske veštine u poslovnom okruženju, pisanje CV-a i motivacionog i propratnog pisma, pravljenje ličnog akcionog plana, veštine timskog rada, aktivno traženje posla, kontaktiranje poslodavaca i sl. a koje će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada i povećati njihove šanse za zaposlenje.

Za učesnike/ce su obezbeđeni obroci, osveženje, materijal za rad, promo materijal, putni troškovi i smeštaj.
Ovaj projekat realizuje Somborski omladinski bum u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, a Centar za kulturu i obrazovanje Sonta je partner zadužen za apatinsku opštinu.

Zainteresovani nezaposleni mladi mogu se prijaviti za učešće u projektu najkasnije do srede, 24. avgusta 2016. godine u 18h popunjavanjem aplikacionog formulara na sajtu Somborskog omladinskog Buma (ovde http://www.sob.co.rs/vesti/poziv-na-trodnevnu-obuku-za-aktivno-trazenje-posla/) ili kontaktirati nas u slučaju nedoumica.

Cekos, mlad se promeni za posao pokreni (1)