MILOŠ LONČAR NOVI PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA NOVE SRBIJE U APATINU

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Novi opštinski odbor Nove Srbije formiran je danas u Apatinu, a za predsednika odbora jednoglasno je izabran Miloš Lončar. On se svima zahvalio na ukazanom poverenju i najavio timski rad, proširenje partijske infrastrukture i pozicioniranje ovog odbora na lokalnoj političkoj sceni.

-Priveda, nezaposlenost, životni standard, to su teška pitanja, i to je ono što je građanima bitno. Odbor u Apatinu nije funkcionisao neko vreme i zato moramo što pre da krenemo sa radom, da učinimo sve što je u našoj moći, da našim sugrađanima obezbedimo bolje uslove za život i stvorimo nova radna mesta”, rekao je Lončar.

Narodna poslanica i potpredsednica Nove Srbije, Zlata Đerić ,koja je prisustvovala izboru novog predsednika i članova odbora, rekla je da je ovaj odbor pored onog u Somboru najstariji u Srbiji.
-Miloš je jedan od osnivača ovog odbora iz 1998 godine.Karakteristično je za Apatin da su ovde isti ljudi koji su tada bili na osnivanju.Bili ste tu sve vreme.To je nešto što izuzetno poštujem i cenim kod Apatinaca, uvek ste bili pravi oslonac.Ovaj odbor ponovo ima priliku da u Apatinu zabeleži odlične rezultate, rekla je Zlata Đerić.

Pored imenovanja predsednika i sedam članova opštinskog odbora, funkciju potpredsednika će u narednom periodu obavljati Milorad Mrđa.

Miloš Lončar, Zlata Đerić, Milorad Mrđa, Apatin , Nova Srbija Nova Srbija , Apatin 2015 Nova Srbija, Apatin 2015