MILIONI ZA BEZBEDNE PRELAZE U KLJAJIĆEVU

APATIN DRUŠTVO EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI VOJVODINA

SOMBOR ,KLJAJIĆEVO-Zamenik gradonačelnika Sombora Vladislav Živanović, potpisao je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava lokalnim samoupravava u pokrajinskoj administraciji za sufinansiranje unapređenja saobraćajne infrastrukture.
Cilj projekta je opremanje svetlosnim signalima pešačkog prelaza u Kljajićevu, kod Sombora, u Ulici Moše Pijade , kod raskrsnice sa Ulicom kralja Petra Prvog .Odobrena sredstva od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova iznose 1.000.000, a ukupna vrednost projekta je 1.972.066 dinara.Ostatak sredstava obezbediće lokalna samouprava .
Živanović je kazao da je projekt od velikog značaja za unapređenje saobraćajne infrastrukture i bezbednosti u saobraćaju.Biće unapređena bezbednost dece u saobraćaju, u zoni škole i predškolske ustanove.
On je dodao da je dosadašnji semafor, postavljen na inicijativu predhodne gradske vlasti, na magistralnom putu Sombor-Novi Sad-Beograd, u Kljajićevu unosio više zabunu kod učesnika saobraćaja nego što služi svrsi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *